Erfgoedfestival Groen in Gooi & Vecht

31 mei is het eerste Erfgoedfestival in Gooi & Vecht gestart! Thema: Groen in Gooi & Vecht.

Erfgoedfestival Groen in Gooi & Vecht laat het publiek op een laagdrempelige manier kennismaken met Gooise groenverhalen via tentoonstellingen, wandel- en fietsroutes en lezingen. Door de hele regio worden activiteiten georganiseerd. Singer Laren, het Huizer Museum, Kasteel Museum Sypesteyn, Museum Weesp, het Muiderslot, Pampus, Tussen Vecht en Eem en heel veel andere organisaties doen mee. 

De officiële opening vond 31 mei plaats en daarna zijn er tal van activiteiten georganiseerd. Wat denkt u bijvoorbeeld van de gratis Tuin Talks? Lezingen over het groene landschap op verschillende plaatsen, door verschillende vooraanstaande sprekers. Er zijn creatieve workshops voor kinderen en schilderworkshops voor volwassenen; te veel om op te noemen! 

Hieronder vindt u een overzicht met de verschillende activiteiten tijdens het Erfgoedfestival. Houdt u deze site in de gaten omdat we de agenda constant aanvullen. 

Programma Erfgoedfestival Groen in Gooi & Vecht

Vlogs Erfgoedfestival

Het complete overzicht van de vlogs van het Erfgoedfestival vindt u via deze link.

Tuin Talks

Mooie verhalen op bijzondere plaatsen! Vrij toegankelijk voor iedereen, maar wij vragen u wel uzelf aan te melden! Kijk hier voor het overzicht van alle Tuin Talks!