De Vesting Naarden is vijf weken en 6 weekenden ondergedompeld in de fotografie. Alle gebouwen zijn te bezoeken, van het oude Stadhuis en de Grote Kerk, tot de bastions en podium deMess.

De top aan fotografie is de komende weken in de vestingstad te zien tijdens het Fotofestival Naarden. Curators van deze editie zijn Koos Breukel en Hedy van Erp en zij hebben gekozen voor het thema ‘Dutch Masters & Marvelous Misfits’.
Er zijn meet & greets, terrassen, workshops, documentaires; het is een feestje om in de stad te zijn!

Vanaf het begin heeft FotoFestival Naarden ook een klein broertje; Festival-OFF. Er is extra aandacht voor jonge fotografen die hun studie recent afgerond hebben aan een foto-opleiding. Het kleine broertje van FotoFestival Naarden waar 'jong talent, oude meesters en lokale helden' te zien zijn, staat in restaurants, winkels, concept stores, galeries, hotels, tuinen, waar je maar kijken kunt. Naarden Festival OFF is gratis te bezoeken, je komt de fotografen als het ware tegen! 

Zaterdag 25 mei tot en met zondag 30 juni is Naarden ‘the place to be’ voor fotografen, fotoliefhebbers en andere belangstellenden. Je bent van harte welkom!