Verken Naarden per fiets 

Ontdek de mooiste plekjes

Wilt u op de fiets Naarden en omgeving verkennen? Er zijn tal van mooie routes die door de stad gaan. U kunt uiteraard uw eigen fiets meenemen of een fiets huren bij een van de vele verhuurpunten in de regio. In Naarden zelf kunt u bij de VVV terecht voor een huurfiets.


Bereikbaarheid
Als u met de trein komt, kunt u bij station Naarden-Bussum een fiets huren. Bij station Bussum-Zuid is de dichtstbijzijnde fietsverhuur bij Toeristisch Overstappunt 'De Zandzee'. De Zandzee ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van het station. U verlaat het station aan de kant van het Bastion Hotel en gaat linksaf over de parkeerterrein. Aan het einde van dit terrein steekt u over en gaat over een heidepaadje rechtsaf. Binnen enkele minuten ziet u De Zandzee aan uw linkerhand. Van hieruit fietst u in een kleine tien minuten naar Naarden-Vesting. Vergeet vooral niet om even langs Gasterij Stadzigt te gaan. Hier kunt u van een kop koffie of lunch genieten met een prachtig uitzicht over het Naardermeer.

Fietsroutes

De Fortenland Fietsroute en Gooise Vrouwen Shopping Fietsroute zijn twee leuke routes om Naarden en omgeving te verkennen. Deze routes zijn verkrijgbaar bij TOP de Zandzee, VVV Naarden en in onze webshop. Een korte beschrijving van deze routes en nog drie van onze favorieten vindt u in onze Top 5 leukste fietsroutes in Gooi & Vecht.

Fietsverhuur Naarden

Bezoekerscentrum Naarden-Vesting 
Ruijsdaelplein 6 in de Utrechtse Poort

Reserveren 
contact@infonaarden.nl / 035-694 2673

Huur tussen 10.00 - 17.00 uur altijd 10 euro
Legitimatie verplicht, borg bedraagt 20 euro
Meerdere dagen mogelijk op aanvraag