Jachthaven Naarden

Een van de grootste jachthavens van Nederland

Jachthaven Naarden in het Naarderbos is met ruim 1.200 ligplaatsen een van de grootste jachthavens van Nederland. De haven biedt sportief plezier voor het hele gezin. Of u nu wilt varen, wandelen of fietsen, de jachthaven is een ideale uitvalsbasis om de omgeving te ontdekken. 

Van hieruit vaart u naar het IJmeer, Markermeer, het IJsselmeer of de Randmeren, maar ook de fraaie Vecht is goed te bereiken. Daarbij ligt de haven direct aan de Zuiderzeeroute, een fietsroute van 300 kilometer langs de voormalige Zuiderzee.

Huur een fiets in de jachthaven om een deel van dit pad te ontdekken, of bezoek de op korte fietsafstand (5 minuten!) gelegen vestingstad Naarden, natuurgebied het Naardermeer of speelpark Oud Valkeveen.


U kunt bij Jachthaven Naarderbos overnachten in een trekkershut, een varend vakantiehuis of uw eigen tent of camper. Ook is er een speeltuin en een zwemstrand en liggen golfbaan en recreatiegebied Naarderbos om de hoek. Daarnaast biedt de haven alle voorzieningen voor de watersporter of andere sportieve bezoeker: van scheepswinkel tot jachtservice, en van wasserette en havencafé tot minisupermarkt.

Meer informatie over Jachthaven Naarden kunt u vinden op www.jachthavennaarden.nl.