Grote Kerk Naarden is op zoek naar herinneringen ten behoeve van tentoonstelling

vrijdag 6 juli 2018

Dit jaar is het precies 500 jaar geleden dat de schilderingen aan het tongewelf in onze kerk werden voltooid. Ter gelegenheid hiervan organiseert Stichting Grote Kerk Naarden een tentoonstelling voor gebruikers en door gebruikers: "Herinneringen aan de Grote Kerk Naarden".

Inwoners van Naarden en omgeving, oud-Naarders in binnen- en buitenland vragen wij om herinneringen aan de kerk met ons te delen. Verhalen en anekdotes, maar ook tastbare herinneringen zoals een trouwjurk, foto's en ansichtkaarten, een schilderij van eigen hand of misschien wel een 'oude meester' of een oud programmaboekje van de Matthäus-Passion.

Stichting Grote Kerk Naarden roept eenieder van dichtbij en veraf op om hun (tastbare) herinneringen en bijzondere verhalen met ons te delen. Dat kan door een korte beschrijving van de herinnering of een foto te sturen naar herinnering@grotekerknaarden.nl, of per post: Sint Annastraat 5, 1411 PE Naarden. Men kan ook bellen voor overleg; wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 17:00 uur via telefoonnummer 035-694 98 73.