Winkel Het Gooi Tesselschade Arbeid Adelt- Handwerk en baby- bridge-, huis- en tuinartikelen voor het goede doel.

Door klassieke gehandwerkte artikelen zo veel mogelijk te combineren met gebruiksartikelen van nu wordt met succes de formule van de oudste vrouwenvereniging van Nederland ‘Tesselschade-Arbeid Adelt’ uitgedragen. Handwerksters vervaardigen tegen een geringe vergoeding de artikelen, die door vrijwilligers in de winkel worden verkocht. De opbrengsten van de winkel en van de andere Tesselschade winkels in heel het land zijn bestemd voor financiële steun aan vrouwen die dankzij deze steun een vak- of beroepsopleiding volgen, hun arbeidspositie verbeteren en naar financiële onafhankelijkheid toewerken. De formule waarmee al sinds 1871 wordt gewerkt onder het motto: Door vrouwen voor vrouwen.

Winkel
Type winkel Hobbyartikelen,kinder/babykleding,sportartikelen,woninginrichting