Varen op het Naardermeer voor dag en dauw

Varen voor dag en dauw? Ga mee op de boottocht van 2,5 uur in de vroege ochtend. Een onvergetelijk mooie ervaring, voor volwassenen én kinderen.

Ochtendgloren
’s Ochtends vroeg vertrek je met de overdekte fluisterboot naar het Naardermeer. Ervaar midden in de natuur het begin van een nieuwe dag. Een bijzondere sfeer!
Naar de aalscholvers Tijdens de boottocht bezoek je ook de observatiehut bij de aalscholverkolonie van het Naardermeer. In het hart van het natuurgebied brengen ze hun jongen groot. Maar stil is het er niet...de aalscholvers maken een kabaal van jewelste!
Faciliteiten voor minder validen De boot is geschikt voor mensen met een rolstoel. Er is een rolstoellift aanwezig. Mensen die hiervan gebruik willen maken worden verzocht hun ticket via de Ledenservice te kopen. Dan zorgen zij voor een voldoende ruime plek op de boot. De Ledenservice is bereikbaar via 035 - 655 99 55 (tijdens kantooruren).
Handig om te weten Neem anti-muggenmiddel mee! Draag bedekkende kleding en controleer jezelf op teken na een activiteit in de natuur Neem warme kleding en/of regenkleding mee Vergeet je verrekijker niet!

Volwassenen € 20.00
Volwassenen € 15.00 lid NM