Varen op het Naardermeer in avondschemering met Natuurmonumenten

Varen met de fluisterboot is genieten van de stilte. Vaar mee naar de aalscholverkolonie of naar de eendenkooi op het Naardermeer. Je vaart 2,5 uur met een overdekte fluisterboot. Een ontspannen vaartocht voor jong en oud. Met veel om naar te kijken en weinig om naar te luisteren!

Oudste natuurmonument
Het Naardermeer is het oudste natuurmonument in Nederland. Het staat bekend om haar broedende aalscholvers. De omliggende moerasbossen en weilanden met ondiepe plassen bieden veel dier- en plantensoorten een goede drassige voedingsrijke leefomgeving. Je vindt hier onder andere ringslangen, noordse woelmuizen en reeën. In en op het water kun je lepelaars, zwarte sterns en zilverreigers spotten.

Faciliteiten voor minder validen
De boot is geschikt voor mensen met een rolstoel. Er is een rolstoellift aanwezig. Mensen die hiervan gebruik willen maken worden verzocht hun ticket via de Ledenservice te kopen. Dan zorgen zij voor een voldoende ruime plek op de boot. De Ledenservice is bereikbaar via 035 - 655 99 55 (tijdens kantooruren).

Handig om te weten
Neem anti-muggenmiddel mee!
Draag bedekkende kleding en controleer jezelf op teken, na een activiteit in de natuur.
Neem warme kleding en/of regenkleding mee.
Vergeet je verrekijker niet!
Vooraf aanmelden via Natuurmonumenten

Volwassenen € 20.00