OERRR Watersafari- Varen op het Naardermeer

Vaar mee met de boswachter en doe avontuurlijke opdrachten op en rond het water!

Met kinderen
Maak een avontuurlijke boottocht van 2,5 uur mét uitstapjes op het land. Onder begeleiding van een boswachter, met het hele gezin. Onderweg voer je pittige opdrachten uit op en rond het water, samen met je ouder, broer of zus. Leuk om te doen! En je leert ook nog eens héél veel over de natuur en het Naardermeer. Een ding is zeker, je hebt geen tijd om je te vervelen!
Faciliteiten voor minder validen

De boot is geschikt voor mensen met een rolstoel. Er is een rolstoellift aanwezig. Mensen die hiervan gebruik willen maken worden verzocht hun ticket via de Ledenservice te kopen. Dan zorgen zij voor een voldoende ruime plek op de boot. De Ledenservice is bereikbaar via 035 - 655 99 55 (tijdens kantooruren).
Handig om te weten

Zwemvesten zijn aanwezig.
Draag bedekkende kleding en controleer jezelf op teken na een activiteit in de natuur.
Neem warme kleding en/of regenkleding mee.
Vergeet je verrekijker niet!

Volwassenen € 10.00 lid NM
Volwassenen € 15.00