Naarden International Piano Festival

De eerste editie van het Naarden International Piano Festival heeft onder artistieke leiding van Nino Gvetadze een aantal imposante namen aan zich weten te binden: Alfred Brendel, Kristian Bezuidenhout, Jonathan Biss en Hannes Minnaar. Via internationale conservatoria werden er zes masterstudenten geselecteerd, die tijdens het festival kennismaken met de meesterpianisten.

het festival begint donderdagavond 9 mei met een openingsconcert door de Amerikaanse pianist Jonathan Biss.
Op vrijdag en zaterdag zijn er lunchconcerten door de zes studenten, met daaraan voorafgaand informele meet & greets. Ook zal er op vrijdagochtend een interview plaatsvinden met Jonathan Biss, bijgewoond door de studenten. Vrijdagavond vindt er een recital plaats van Nino Gvetadze en Hannes Minnaar.  Zaterdag avond wordt een muzikale avond met meesterpianist Alfred Brendel, en Kristian Bezuidenhout sluit het festival op zondag 12 mei af met een recital op pianoforte.programma
Kijk voor actuele informatie op de website

Turfpoortstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
1411 ED, Naarden