Het Arsenaal / Studio Jan des Bouvrie

Ruim twintig jaar geleden opende Nederlands bekendste interieur architect Jan des Bouvrie Het Arsenaal in het monumentale pand in de Vestingstad Naarden om het te gebruiken als woonwinkel en showroom voor zijn ontwerpen. Al snel voegden het restaurant (indertijd van Paul Fagel) en andere interieur gerelateerde winkels zich ook in Het Arsenaal.

Het Arsenaal heeft zich ontwikkeld tot Nederlands meest toonaangevende conceptstore voor interior design, luxury, gastronomie, juwelen, fashion & lifestyle.

Maatwerk, stijl en vernieuwend design – Het Arsenaal staat voor hoogwaardige kwaliteit, maatwerk, stijl en vernieuwing. Je komt in Het Arsenaal voor trendy woonaccessoires, luxury articles, ontwerpen van verschillende topontwerpers (waaronder Jan des Bouvrie) en natuurlijk voor een compleet ontwerp voor interieur of woning. Ons team adviseurs, architecten, designers, en stylisten is gespecialiseerd in het ontwikkelen van totaalconcepten voor het inrichten van leef- en werkruimten zoals woningen, restaurants, kantoren, hotels en winkels.

Praktische informatie

Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Winkel
Type winkel woninginrichting