Gooische Vesting Rally

Op zaterdag 6 april wordt de jaarlijkse Gooische Vesting Rally gereden met auto's niet jonger dan 1970. In de wijde omtrek wordt de Gooische Vesting Rally* gezien als de traditionele opening van het rally seizoen. Lekker weer, strakke organisatie, en een mooi deelnemersveld in prachtige oude schichten, toerend door even schoon landschap. Daar wil je bij zijn.

De rally
Rallyrijden doe je voor je plezier. Plezier van mooi bezit, van de prachtige route, en plezier met elkaar. Het wedstrijd-element, hoewel met een knipoog, maakt van deze rally eveneens een sportieve uitdaging. In de Sportklasse rijd je meer kilometers en moet je tot in de puntjes navigeren. Een beetje ervaring in het rijden van rally’s is dus aanbevolen. De Tourklasse (je rijdt niet op onverharde wegen) is bestemd voor equipes met minder ervaring of ambitie. Maar laat je niet gek maken. Het gaat om de fun.

Opbrengst
Reken op een compleet verzorgde dag inclusief borrel. De opbrengst (€ 275 per equipe) komt, mede dankzij sponsoren, geheel ten goede aan een van de mooiste gebouwen van het Gooi: de Grote Kerk in Naarden.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 275.00 per equipe

Zaterdag 6 april 2019 vanaf 12:00

Amsterdamsestraatweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
1411 AW, Naarden