Fotografiemuziek in de Grote Kerk Naarden

Foto’s gereflecteerd in muziek
De Keep an Eye Foundation houdt de ogen open voor jonge, veelbelovende, talenten. Deze getalenteerde muzikanten, kunstenaars, ontwerpers en filmmakers krijgen dankzij verschillende beurzen, prijzen, shows en festivals de kans om hun talent te ontwikkelen, nieuwe mogelijkheden te creëren en bovenal hun creatieve dromen te verwezenlijken. Keep an Eye streeft verder naar uitwisseling tussen de verschillende disciplines en opleidingen. Dit om het werk van de studenten eens in een ander perspectief te zien.
Klassiek concert Muzikanten: Reflets Trio, Alice Allegri Rodríguez (fluit), Blanca Sánchez Salvador (altviool), Sari van Brug (harp) Datum: 5 juni 2019 Tijd: Inloop 14.45 uur – Aanvang concert 15.00 uur. Locatie: Grote Kerk Naarden

Woensdag 5 juni 2019 vanaf 15:00

Marktstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber