DeMess Naarden; Veronique Hofman, Pieter Schell, Bram Rutten 'Dreigroschenoper'

Op zondag 28 april treden Veronique Hofman, Pieter Schell en Bram Rutten op in Podium DeMess in Naarden. Hofman, Schell en Rutten zijn fervente amateur-musici en ze treden regelmatig op in het Brinkhuis in Laren met hun ‘scharrelconcerten”, waar ze liederen van uiteenlopende genres ten gehore brengen. Dit voorjaar hebben zij daarnaast de opera Dreigroschenoper (in zakformaat) op hun programma.

Dreigroschenoper
De opera is geschreven in 1928 door Berthold Brecht met muziek van Kurt Weill. Het verhaal speelt zich af in de onderwereld van Soho in Londen, waar Mackie Messer als moordenaar/dief/pooier angst en verderf zaait, maar ook nog verliefd raakt op Polly, met alle verwikkelingen die daaraan verbonden zijn. Corruptie, wraak, verraad, en liefde. Wat wil je nog meer op de zondagmiddag?

Het stuk werd door de nazi’s in 1933 verboden op grond van inhoud en muziek. De auteurs zijn daarop het land ontvlucht. Het stuk werd wereldberoemd, verfilmd en wordt nog steeds op vele podia uitgevoerd.

Praktische informatie

Het programma begint om 15.30 uur op zondag 28 april.  
Kaarten voor deze voorstelling kosten €18,75 (inclusief drankje in de pauze) en zijn te koop via de website van Podium DeMess Naarden. 

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 18.75 incl. pauzedrankje

Zondag 28 april 2019 vanaf 15:30

Adriaan Dortsmanplein Model.NdtrcItem.HouseNumber
1411 RC, Naarden