DeMess Naarden; Martijn Kardol 'Welkom'

In zijn tweede programma 'Welkom' staat de voordeur op een kier. Maakt Martijn hem verder open of gooit hij de deur dicht?

"Indrukwekkend" (NRC), "uitstekende verteller" (de Volkskrant) en "een geweldige winnaar" (DVHN) schreef de pers nadat Martijn alle prijzen op het Leids en Groninger Studenten Cabaret Festival won. Zijn debuutprogramma 'Bang' werd ontvangen met uitsluitend lovende kritieken.
"Zo veel fijne zelfspot" (????Volkskrant), "Hilarische anekdotes om de angst mee te bezweren" (????Theaterkrant) en "een innemend verteller met een sterke timing" (???NRC). 'Bang' is een van de sterkste debuutprogramma's van een doodgewone jongen uit Barneveld van de afgelopen jaren. Zorg dat je deze "begenadigd ouwehoer" (Theaterkrant) niet mist in de theaters!

De pers over Martijn:
"Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes." (????Volkskrant)
"Geraffineerd slim en spits in zijn ideeën." (????DVHN)
Naast dat hij optreedt als cabaretier is Martijn ook elke maandag te horen in de ochtendshow op 3FM als columnist, en studeerde hij zonder specifieke reden Zweeds en sociologie.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 17.50 incl pauzedrankje

Vrijdag 3 mei 2019 vanaf 20:30

Adriaan Dortsmanplein Model.NdtrcItem.HouseNumber
1411 RC, Naarden