DeMess Naarden; Madelijne Kool 'Hahahahandleiding Kerst 2018'

Cabaretière Madelijne Kool zorgt ervoor dat je dit jaar met een vette glimlach de feestdagen door komt. Wat doen we met de schoonfamilie? Gaan we gourmetten of kalkoenen? Wel of geen piek? Hoe vertel je een kerstverhaal zonder dat je zelf in slaap valt? Hoe klinkt ‘O Denneboom’ met een volle zaal? Alle clichés en kersttradities komen voorbij in deze muzikale cabaretvoorstelling.
Met medewerking van practical joke koning/schrijver Maikel Steur en muzikale begeleiding van o.a. Nicolaas Duin.
OVER MADELIJNE KOOL
Kool op het podium is beschouwend, energiek en altijd zoekend naar de grap en tragiek in de dagelijkse dingen. Dat doet ze met gezond pragmatisme om de complexiteit van het bestaan wat te verlichten op een manier die je laat lachen, die verrast, spiegelt en ontroert. Daarnaast zingt ze de sterren van de hemel.
Kool studeerde politicologie en communicatiewetenschappen. Ze won als reclamemaker o.a. diverse Effies en schreef liedjes voor Disney, ‘het Kleine Grote Geluk Boek’ en Robin’s Wonderlijke Reis naar Love Station 22’. In 2013 maakte ze met cabaretier Richard Kemper haar eerste programma en een jaar later met John Ewbank haar eerste single. In 2017 kwam haar album ‘Kool komt Binnen’ uit.
I.s.m. wijnschrijver Harold Hamersma speelt ze op verzoek de voorstelling ‘Van Wijn ga je Zingen’. Kool speelde ook in België, Zwitserland, Polen, Rusland, Dubai en Curacao.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 17.50 incl pauzedrankje

Zaterdag 15 december 2018 vanaf 20:30

Adriaan Dortsmanplein Model.NdtrcItem.HouseNumber
1411 RC, Naarden