DeMess Naarden;Helen Botman & Peter van Vleuten 'Love Letters

Worden er nog wel liefdesbrieven geschreven? Of appen en swipen we alleen nog maar? Die vraag stellen Botman en Van Vleuten zichzelf en hun publiek, op zoek naar het antwoord of de geschreven liefdesverklaring nog bestaat. Ze halen tal van beroemde liefdesbrieven naar boven en wisselen anekdotes en ontboezemingen uit. Rode draad is hun meeslepende tweestemmige zang met gitaar, waarmee de pieken en dalen van de liefde worden bezongen. Eigen songs en enkele verrassende covers van de afgelopen dertig jaar wisselen elkaar af.
Vertelconcert
Bij 'Love Letters' hebben Botman en Van Vleuten net als bij hun vorige programma 'Grote Verhalen' gekozen voor de vorm van een vertelconcert: een combinatie van songs en storytelling, waardoor de liedjes extra diepgang krijgen en de verhalen een extra dimensie. Een concert om van te houden! Aanvang 20.30 uur. Voor de volledige speellijst: www.botmanenvanvleuten.nl.
Foto: Jessica Heetebrij'.

€ 17.50 incl pauzedrankje