Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

Gooise Peper - Documentaire met paneldiscussie

De documentaire Gooise Peper wordt op 17 april – op initiatief van Goodmac Apple + Audio uit Laren – vertoont in het Brinkhuis met vooraf een introductie en paneldiscussie met de makers na afloop.

De aarde is een drukke plek.. snelle auto’s, veel transport…veel dieren en heel veel mensen. Al die dieren en mensen hebben voedsel nodig en daardoor is de productie van voedsel in een soort stroomversnelling geraakt. De kwantiteit en helaas niet de kwaliteit van voedsel is belangrijk geworden. Maar het kan en moet ook anders. Gewoon zelf op zoek naar duurzame voeding in je eigen omgeving. Dat is het begin van de grote verandering om de aarde gezond te houden voor de toekomst.

Een documentaire over een pittig onderwerp: 

De verandering d…

Gooise Peper - Documentaire met paneldiscussie

De documentaire Gooise Peper wordt op 17 april – op initiatief van Goodmac Apple + Audio uit Laren – vertoont in het Brinkhuis met vooraf een introductie en paneldiscussie met de makers na afloop.

De aarde is een drukke plek.. snelle auto’s, veel transport…veel dieren en heel veel mensen. Al die dieren en mensen hebben voedsel nodig en daardoor is de productie van voedsel in een soort stroomversnelling geraakt. De kwantiteit en helaas niet de kwaliteit van voedsel is belangrijk geworden. Maar het kan en moet ook anders. Gewoon zelf op zoek naar duurzame voeding in je eigen omgeving. Dat is het begin van de grote verandering om de aarde gezond te houden voor de toekomst.

Een documentaire over een pittig onderwerp: 

De verandering die we moeten maken in de productie van voedsel en het koopgedrag van mensen om ervoor te zorgen dat de aarde vruchtbaar blijft en er genoeg voedsel is in de toekomst. Wat kunnen we zelf doen en wat vinden we nu al in de omgeving van het Gooi? Frédérique Spoel en Arjaan Hamel interviewden verschillende lokale boeren en andere ondernemers die voedsel op een duurzame manier produceren of verwerken. Samen met Michiel Korthals – professor in filosofie en voedsel – bespreekt ze de voordelen en de kansen van lokaal voedsel en het verkleinen van de afstand die het aflegt tot op ons bord.

Prijzen

  • € 15,00

Locatie