Expositie 'Licht' Galerie Pouloeuff Naarden

Tentoonstelling
Deze expositie staat in het teken van Licht. Licht van een lamp, weerspiegelend licht in een schilderij of foto, licht als informatiedrager, licht van een flikkerende lichtkrant, licht als verbindend element tussen mensen en de rol van licht tussen mens en natuur. Licht reflecteert, vervormt en creëert een eigen wereld.
De expositie is ook buiten de openingstijden van de galerie te bezoeken, want door de ramen is tot ’s avonds laat het lichtschouwspel te zien.

Exposanten:
Vivian Ammerlaan (1994)
In de geënsceneerde fotocomposities “Waanplekken” komen hitte van de zon en extreme kou van de zee bij elkaar.
Adin Basoe (1990)
De lichtinstallatie “Anonimiteit versus Eenzaamheid” is een reflectie op onze relaties en verwachtingen van technologie, en in dit specifieke geval; het digitale beeldscherm.
Mara Buur (1992)
Het lichtwerk van haar is de videomapping-installatie ‘Don’t Hurt Yourself’ en geprojecteerd op textiel en gaat over de verstoorde balans in het klimaat.
Emma Bijkerk (1991)
In de schilderijen spelen reflectie en licht een belangrijke rol. Objecten van plastic en metaal die niet gemaakt zijn om hun schoonheid, blijken een intrigerend onderwerp.
Paul Höhner (1991)
Hij toont de verborgen schoonheid van de lege ruimtes in een bloemkool. Een verscholen wereld wordt in het licht gezet.
Jaleesa Mallée (1992)
Zij laat in haar werk “Being read” via de lichtkrant teksten voorbijkomen die zij als buitenstaander opvangt tussen een spreker en een ontvanger.
Martina Turini (1990)
Zij baseert haar sieraden op materialen die gebruikt worden tijdens hersenonderzoek bij patiënten. Op die manier worden intieme momenten vastgelegd en veranderd in kostbare juwelen.

Wanneer?

Vanaf Zaterdag 11 november 2017 tot en met Zondag 7 januari 2018

Dag Van Tot
Zondag 12:00 17:00
Vrijdag 11:00 17:00
Zaterdag 11:00 17:00

Contactgegevens

Turfpoortstraat 36 A
1411 EG Naarden

Turfpoortstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
1411 EG, Naarden