Expositie ''Aanschouwing'' bij Galerie Pouloeuff Naarden

Tentoonstelling
We proberen in deze expositie als toeschouwer vat te krijgen op de realiteit door te kijken naar een onderzoek van tijd via abstracte foto’s. Hoe betekenis en waarde ontstaat van dubbelgevouwen, vervormde en beklede schilderijen. Lokken fluorescerende en abstracte werken ons uit om hen aan te raken en leren we door naar sieraden te kijken meer over de natuur. En niet alleen op een lieflijke manier.
Van 9 september tot en met 5 november is het werk van 4 jonge kunstenaars te zien bij Galerie Pouloeuff in Naarden Vesting.
Roselien Hassing (1993) Haar analoge fotografie is een visueel gevolg van een onderzoek naar tijd. Tijd en de ervaring van tijd. De foto’s zijn opnames van de treinreis Amsterdam – Enschede en vice versa die zij gedurende een half jaar op een vast moment van de dag heeft gemaakt.
Henk-Sjoerd Hinrichs (1993) Abstracte sculpturen die gemaakt zijn van synthetische stoffen en fluor kleuren hebben. Het werk is strak, glanzend, gelaagd en zorgvuldig geconstrueerd. Het werk lokt uit om aangeraakt te worden.
Thomas Rogier Westphal (1990) Schilderijen die erg specifiek en abstract zijn en gemaakt op ondergronden van verschillende materialen. De ondergrond vouwt dubbel, vervormt, verbergt of maakt iets zichtbaar.
Kevin Timmerman (1988) Zijn sieraden zijn geïnspireerd op de natuur. Over wat de dierenwereld aan vernuft in zich heeft. Het leert ons hier anders naar te kijken. En niet alleen op een liefelijke manier. Tijdens de officiële opening op zondag 10 september is er gelegenheid om de exposanten persoonlijk te ontmoeten tussen 14.00 en 17.00 uur. Om 15.00 uur Zij zullen zichzelf voorstellen tijdens het openingswoord. Tevens zal de uitreiking van de “Pouloeuff Publieks Award” augustus 2017 plaatsvinden

Wanneer?

Vanaf Zaterdag 9 september 2017 tot en met Zondag 5 november 2017

Dag Van Tot
Zondag 12:00 17:00
Vrijdag 11:00 17:00
Zaterdag 11:00 17:00

Toegangsprijzen

Gratis toegang

Contactgegevens

Galerie Pouloeuff

Turfpoortstraat 36A
1411 EG Naarden

Turfpoortstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
1411 EG, Naarden